Fortificarea relațiilor de colaborare bilaterală cu Agenția pentru Concurență din Georgia

La 13 noiembrie 2018, am desfășurat o ședință cu domnul Nodar KHADURI, Președintele Agenției pentru Concurență din Georgia. Întrevederea a avut loc la sediul Consiliului Concurenței  în cadrul vizitei domnului KHADURI, la Chișinău.

La ședință au fost discutate subiecte ce țin de fortificarea cooperării profesionale între cele două autorităţi; promovarea şi intensificarea schimbului de experiență şi informaţii, inclusiv în domeniul investigațiilor, cu referire la încălcarea normelor concurențiale.

Discuțiile au servit drept scop la extinderea și fortificarea cooperării în beneficiul reciproc al colaboratorilor ambelor autorități. De asemenea întrevederea a constituit drept platformă la dezvoltarea și aprofundarea relațiilor de colaborare între Consiliul Concurenței și Agenției pentru Concurență din Georgia.

Amintim, că la 17 noiembrie 2017, a fost semnat Memorandum-ul de colaborare în domeniul concurenței între Consiliului Concurenței al Republicii Moldova și Agenția pentru Concurență din Georgia.